Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks adam yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri acil durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, munis fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta tamam açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz safiha gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Çift Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan can sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun Yangın Merdiveni Kapısı bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir teknik ile yangın kapısı yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page